Linkbuilding

Learn the Basics of Quality Link Building for SEO

Links op internet vormen een relatie tussen pagina’s en sites die enorm belangrijk zijn voor zowel zoekmachines als marketeers. Zoekmachines, zoals Google, gebruiken links om het web te doorzoeken , nieuwe pagina’s te ontdekken , de populariteit van die pagina ‘s te berekenen en ook de relevantie van resultaten voor de zoekopdracht van een gebruiker te bepalen.

Als je nieuw bent bij het bouwen, raden we je ten zeerste aan om te beginnen met de beginnershandleiding voor SEO , in het bijzonder hoofdstuk 7 over Toenemende populariteit en links .

Hoewel linkbuilding enorm nuttig kan zijn voor SEO, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste methoden. Hieronder vindt u de meest recente berichten van de Moz Blog. Daarnaast hebben we enkele kwaliteitsbronnen geselecteerd die bijzondere aandacht verdienen.

Alle links zijn niet gelijk gemaakt: 10 illustraties op zoekmachines Waardering van links
Wizard of Moz Rand Fishkins klassieke verkenning van waarom sommige links meer tellen dan andere.

Link Building 101 – De bijna complete linkgids

Ga aan de slag met uw linkbuilding-reis met deze uitgebreide (en veilige) gids voor het promoten van uw inhoud via zoekmachines.
De Death of Link Building en de Wedergeboorte van Link Earning
Zoekmachines willen content promoten die een rang verdient, dus zou je linkbuilding dit niet moeten weerspiegelen? Rand Fishkin laat je zien hoe in deze Whiteboard vrijdag.
Hoogwaardige tactieken, toekomstbestendige linkbuilding
Met Google kraak en zelfs bestraffing vele link bouwpraktijken, wilt u in de toekomst uw koppelingen bewijzen om er zeker van te zijn dat ze de tand des tijds doorstaan.
De Noob Guide to Link Building
Voor degenen die net begonnen zijn, is deze beginnershandleiding de perfecte plek om de ins en outs te leren om op je reis te navigeren.

Campagnes voor het maken van link-campagnes mogen geen begin- en einddatum hebben, ze moeten doorgaan en blijven uw links in de loop van de tijd genereren. Word lid van onze gastheer Paddy Moogan, terwijl hij strategieën deelt om duurzame linkbuilding te bereiken en uw contentinspanningen te melken voor alles wat ze waard zijn.

Hoe Mobile-First Indexing de koppelingsgrafiek verstoort

Google gaat verder met zijn mobiel-eerste index – hoe kan dit uw site en de koppelingsgrafiek in zijn geheel beïnvloeden? Het blijkt dat het mobiele internet heel anders is dan wat we hebben leren kennen.

Waar Clickbait, Linkbait en virale inhoud passen in SEO-campagnes –

Voor uw inspanningen op het gebied van clickbait en virale content om vruchten af ​​te werpen, moeten ze op de juiste manier worden gedaan en op de juiste plaatsen worden gebruikt. Rand bespreekt wat voor soort inhoudsinvesteringen zinvol zijn voor dit type strategie en legt uit waarom het in de Whiteboard Friday van deze week werkt.

Hoe u 3 fundamentele uitdagingen kunt aanpakken Staand tussen SEO’s en klanten

SEO is belangrijker in 2018 dan ooit het geval is geweest, maar de grootste uitdagingen waar SEO voor staat, draaien nog steeds om klanten en bazen de waarde ervan te laten zien. In deze post deelt Serge Stefoglo methoden om drie van de meest gerapporteerde hindernissen aan te pakken die SEO’s moeten maken om hun waarde te bewijzen.

Meer links en sociale shares verdienen

Wat is de beste manier om links en sociale shares te verdienen met contentmarketing? Uw inhoud moet een emotionele lading hebben, verrassend zijn en / of een brede aantrekkingskracht hebben. Er is ook de kwestie van effectief bereik. Ontdek wat werkt op basis van de resultaten van meer dan 700 campagnes voor contentmarketing.

Waarom scoren sommige domeinen beter dan andere

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn pagina’s met hoge scores niet altijd het beste doelwit voor linkbuilding. Deze Whiteboard-vrijdag gaat dieper in op de voor- en nadelen van het targeten van sites met de hoogste rangorde voor links, en waarom zou u een link moeten overwegen die de strategie moet doorkruisen, sites moet targeten die gerangschikt zijn voor bredere onderwerpen en links verdienen van publicaties die verder gaan dan pagina 1 van de SERP’s.

On-page SEO

Het opbouwen van een beeldlink vereist verschillende overwegingen ten opzichte van traditionele linkbuilding. Succesvol werken vereist een balans tussen creativiteit, nieuwsgierigheid en de juiste tools bij de hand. Op de Whiteboard Friday van vandaag biedt Moz’s eigen SEO en link building-liefhebber Britney Muller concreet advies voor het met succes bouwen van links via afbeeldingen.

Hoe backlinks vinden

Hoe vind ik backlinks? Stap 1: Navigeer naar Open Site Explorer, een tool die wordt gebruikt om het backlinkprofiel van een website te onderzoeken. Het toont u de kwaliteit van backlinks met behulp van statistieken zoals Domain Authority, Page Authority en Spam Score. Je kunt een goede hoeveelheid backlink-onderzoek doen met de gratis versie of betalen om onbeperkte backlink-gegevens te ontvangen.