Linkbuilding

Learn the Basics of Quality Link Building for SEO

linkbuilding is altijd een van onze populairste onderwerpen. Waarom? Waarschijnlijk omdat:

  • Het ranking-algoritme van Google gaat nog steeds helemaal over de link : het aantal en de kwaliteit van links die verwijzen naar uw site is een grote factor in hoe u presteert in de SERP’s.
  • Linkbuilding is ongelooflijk moeilijk – het is tijdrovend en vaak vervelend werk, dus iedereen is op zoek naar snelkoppelingen en frisse ideeën.
  • Link building eindigt nooit – je concurrenten rusten niet, dus jij ook niet. Je moet je linkprofiel blijven opbouwen, vooral gezien het feit dat links onvermijdelijk oud worden en sterven.

Link-bouwers en zogenaamde link-builders, als tips, trucs, begeleiding en een beetje medeleven de taak zijn, raad ik aan de volgende blogs aan uw bronnenlijst toe te voegen.

Wiep.net

Wiep Knol uit Nederland is een SEO en linkbuilding consultant. Zijn site bevat gedetailleerde gids voor het maken van links en koppelt links van zijn favoriete link-berichten aan het internet. Enkele van zijn meest populaire berichten zijn “10 ongebruikelijke plaatsen om je URL te verwijderen” en “Link Baiting: welke haak trekt de juiste vis aan?” Er is ook altijd een snelkoppeling voor het bouwen van een link in de bovenhoek van de site.

Ontolo Blog

Garrett French en Ben Wills van Ontolo bieden allerlei hulpprogramma’s en hulpmiddelen voor het maken van links en publiceren regelmatig nuttige inhoud, vaak vanuit ongebruikelijke hoeken die je niet overal ziet – zoals ‘Getting Links Built: 5 motivators voor interne, niet-SEO link’ Bouwers, “” Kernvoordelen van een Inhouse Link Builder “en” 3 Tips voor Link Building met oDesk. ” Net als Wiep rondt Ontolo geweldige linkbuilding-inhoud af – meestal tussen de 30 en 50 nieuwe links per week!

The Link Spiel

Debra Mastaler is een van de beste linkbouwers in de wereld. Ze publiceert tegenwoordig niet super vaak op haar blog, de Link Spiel, maar het is nog steeds een geweldige bron van gearchiveerde informatie en ideeën (zoals ‘Hoe medialinks te genereren’), en je kunt meer van haar linkbuilding vinden wijsheid bij Search Engine Land. (Kijk terwijl je daar bent naar meer geweldige links voor het bouwen van links door Julie Joyce.)

Hugoguzman.com

Hugo Guzman is een SEO waarvan de blog een sterke focus heeft op linkbuilding. Zijn berichten zijn vaak uitdagend – zie een recente post waarin hij het idee verwierp dat wederzijdse koppeling dood is, of “The Ugly Truth About Blog Commenting”, wat betekent dat commentaarspam helaas werkt.

Verticale maatregelen

Het blog Verticale metingen is nog een andere goede bron voor best practices voor het maken van links. Je vindt meerdere berichten per week over onderwerpen als contentstrategie en het bouwen van links met gastbloggen, plus expertinterviews en andere SEO-onderwerpen, zoals sociale media en lokaal zoeken.