Linkbuilding

Learn the Basics of Quality Link Building for SEO

Vraag: Welke zou u liever hebben – meer organisch verkeer of betere ranglijsten?

Het is een strikvraag voor de meesten van ons – we hebben eigenlijk liever allebei. Dat komt omdat we weten dat beide statistieken van zoekmachines een enorm verschil kunnen maken in onze bedrijven.

Zoals u waarschijnlijk al weet, heeft Google de neiging om pagina’s hoger te rangschikken in zoekresultaten op basis van de autoriteit van die pagina. In moderne SEO bouwen links de autoriteit van de pagina op en verbeteren ze de SEO-waarde. In dezelfde arena wordt dubbele inhoud bestraft.

De juiste trefwoordzoekterm kan het verschil in verkeer en rangorde betekenen.

Recente gegevens schatten dat de linkpopulariteit van een specifieke pagina goed is voor 22,33% van de componenten van het ranking-algoritme van Google .

Wat als u toegang zou krijgen tot de meest recente bronnen die u helpen bij het bouwen van de juiste koppelingen? Je zou je de ultieme demon van de kracht van zoekmachines voelen, toch? Welk verschil zou dat maken in uw investering, aangezien ongeveer 37% van de bedrijfseigenaren tussen $ 10.000 en $ 50.000 per maand besteedt aan het opbouwen van een link?

Er is eigenlijk een SEO-tool genaamd Ultimate Demon om links te helpen bouwen om meer verkeer te genereren. Zorg ervoor dat u begrijpt hoe een tool werkt, omdat ze vaak een baseline zijn die u moet aanpassen om de resultaten te krijgen die u echt wilt: sap van zoekmachines.

Door de jaren heen ben ik gaan begrijpen dat een campagne voor het maken van links met nuttige inhoud en kwaliteit van ankertekstzinnen gemakkelijker is dan de meeste mensen denken.

Als u uw strategie kunt ontwikkelen en documenteren, genereert u uiteindelijk meer autorisatielinks voor uw pagina’s. Zowel contentmarketing als linkbuilding lijken op die met elkaar verbonden stalen ringen die goochelaars gebruiken, degenen die niet kunnen worden gescheiden.

In dit diepgaande bericht laat ik je 9 softwarebronnen voor het maken van links zien die je kunt gebruiken wanneer je maar wilt.

Download een PDF-versie van deze 9 softwaremiddelen voor het maken van links waarmee uw zoekrangschikking wordt vergroot.

Deze bronnen bieden schaalbare technieken om links te verdienen , tips en best practices waarvan is bewezen dat ze werken. Wanneer u ze implementeert, zullen uw ranglijsten van zoekmachines en het siteverkeer beide verbeteren.

1. Broken Link Building Bible ( bron )
Alle links zijn gelijk gemaakt, toch? Eigenlijk niet.

Link building was vroeger eenvoudig. Je zou een paar PBN (private blog-netwerk) -sites kunnen opzetten en een aantal links kunnen krijgen die je organische rankings naar de top zouden duwen. Maar werkt het nog steeds?

De eerlijke jongens zeggen dat je het niet zou moeten doen. Sloeg het idee van een PBN . Vroeg of laat haalt Google je in en push je je rankings naar pagina 107 of de-indexering van je pagina’s helemaal, ongeacht hoe populair je zoekterm is. In plaats daarvan, om links te krijgen die uw zoekresultaten verbeteren, uw zoektermverkeer te vergroten en een hogere klikfrequentie (CTR) te krijgen, moet u de Broken Link Building Bible bestuderen .

Broken link building is een white-hat en schaalbare tactiek om de juiste soort links te krijgen .

In de kern is het een inhoudgerichte strategie voor elke linkbuilding-campagne. U vindt eenvoudig dode (of kapotte) links, analyseert de pagina op relevantie en maakt waardevollere inhoud om de gebroken inhoud te vervangen . Hiermee kunnen site-eigenaren, editors en webmasters de gebruikerservaring van hun site verbeteren door gebroken links te vervangen door een link naar uw pagina op basis van een zoekterm.

Met de juiste aanpak kunt u een campagne voor het opbouwen van een link maken en het bouwen van verbroken koppelingen automatiseren , waardoor het momentum voor uw site blijft toenemen met deze eenvoudige software voor het bouwen van links.

Terwijl je door de Broken LinkBuilding Bible wandelt, zul je ontdekken waarom het opbouwen van een gebroken link misschien wel de meest effectieve white-hatlink-bouwstrategie is die je in jaren kunt tegenkomen.

Begrijp dit echter: uw succes bij het verkrijgen van de juiste links zal volledig afhangen van hoe graag u bent om verschillende websites te onderzoeken en analyseren of auditen.

Bij het bouwen van verbroken koppelingen gaat het erom een ​​impact te hebben. Het gaat erom webmasters te helpen en het web een betere plek te maken.

Webmasters zijn altijd blij om verbroken links te herstellen – als ze ze vinden. Ze weten dat er een relatie bestaat tussen Google-ranglijsten en links, maar op grote sites is het vinden van verbroken links niet eenvoudig.

U wilt ook controleren of u geen dubbele inhoud linkt.

Een dode link – dat wil zeggen, een link die niet langer werkt – doet de gebruiker of de site niet goed. In feite kunnen te veel verbroken koppelingen een negatief effect hebben op een site. Webmasters hebben een hekel aan al het zoekwoordwerk op zoekwoord en linkbuilding om dit te laten gebeuren.

Het hebben van te veel verbroken koppelingen op een pagina is een teken van een verwaarloosde of verlaten site. De algemene richtlijnen van Google Search Quality Raters geven gebroken koppelingen weer als een manier om de kwaliteit van een startpagina te meten. Het is een SEO-tool.

Volgens Moz is ‘broken link building’ een strategie die constructief tegemoetkomt aan veel van de concurrerende belangen in onze branche: inhoud versus links, link verdienen versus linkbuilding en inkomend versus uitgaand.

2. Geavanceerde gids voor het koppelen van gebouwen ( bron )
Ik heb mijn eerlijke deel van de SEO-strijd meegemaakt . Ik worstelde om andere sites te laten linken naar mijn berichten. Ik worstelde om Google-updates bij te houden. Ik worstelde om de verwachte hoeveelheid en kwaliteit van links te bereiken die nodig zijn om hoog te scoren in Google.

Die worstelingen leerden me dat het behalen van succes online tijd kost. Je moet geduld hebben en je moet ook inhoud maken die mensen helpt dichter bij het bereiken van hun doelen te komen.

Een van de beste stappen die ik heb gezet sinds ik begon met bloggen, is het maken van de geavanceerde gids voor linkbuilding , die ik gratis deel met de digitale marketingwereld. Dit is geen software om links te bouwen, maar helpt u de stappen te begrijpen die nodig zijn voor succes, ongeacht welke bouwsoftware u kiest.

Als je moeite hebt gedaan om het soort links op te bouwen waar Google van houdt, zoals ik in het begin deed, zou je deze handleiding moeten bestuderen. Het zal je laten zien:

Hoe om te gaan met het vinden en verkrijgen van die “perfecte koppelingen”
De juiste manier om epische inhoud van de zoekterm te maken die u helpt relaties op te bouwen met de leiders in uw branche
Hoe u de autoriteitssites kunt identificeren en benaderen waar u binnen een paar minuten links vandaan kunt halen
De verborgen geheimen van het krijgen van moeilijk te vinden .edu- en .gov-backlinks
De stapsgewijze methode voor het koppelen van outreachen die u door het proces leiden van het initiëren en opbouwen van een relatie met influencers en pro-bloggers
3. Educatieve Linkbait gebruiken om waardevol te worden .Edu Links ( bron )
Deze bron is al in 2011 geschreven, maar is consistent geüpdatet volgens moderne SEO-best practices. Het is niet jouw typische lange vorm post – het is eigenlijk vrij kort – maar het zal je laten zien:

Waarom educatieve links ertoe doen
Hoe inhoud te creëren die .edu-koppelingen aantrekt
Hoe relaties op te bouwen die u helpen om deze links te krijgen
Linkbuilding is aanzienlijk geëvolueerd sinds 2011. Veel tactieken die vroeger werkten, zijn sindsdien uit de hand gelopen – bijv. Artikelfolders, dubbele of nauwelijks herschreven inhoud, enz.

Maar educatieve sites zijn nog steeds een goede bron van hoogwaardige links voor elke site. Inkomende links van educatieve websites worden vaak gezien als de krachtigste links die u kunt krijgen en het krijgen van een aantal van deze links kan uw zoekranglijst omhoog schieten.

Het is waar dat .edu links niet de enige vorm van krachtige inkomende links zijn. Er is geen bewijs dat Google ze universeel hoger scoort dan alle andere soorten links. John Mu, een webmaster trends analist bij Google Zürich, lichtte het probleem op :

Educatieve backlinks zijn echter krachtig, net zoals koppelingen vanuit elk ander domein met een hoge autoriteit zouden zijn.

Educatieve backlinks zijn moeilijk te krijgen. Uw linkbuilding-software kan alleen helpen als u hoogwaardige, gerespecteerde inhoud heeft. Volgens Felix Tarcomnicu ,

Hoe moeilijker het is om een ​​backlink te krijgen, hoe meer waarde het heeft.

Sites met .edu-domeinen hebben doorgaans een hoge autoriteit, omdat ze al heel lang bestaan ​​en veel betrouwbare kwaliteitssites hebben die naar hen linken.

Dat is waarom veel van deze sites door Google als gezaghebbend worden beschouwd. Daarom verbetert het zoeken naar koppelingen van deze autoriteit op het hoogste niveau domeinen de zoekprestaties.

De leidraad van Wordstream over het gebruik van editorial linkbait om .edu-links te krijgen, is een must read. Het gebruikt anekdotes om de relevantie van educatieve links te verklaren en om te laten zien hoe u .edu-linkbait kunt maken.

Link-aas is gewoon inhoud op uw site waarnaar andere sites graag linken omdat de inhoud een probleem oplost. Dit is het type inhoud dat mensen taggen met een sociale bladwijzer.

Wanneer mensen op eigen initiatief een koppeling maken naar uw inhoudspagina, betekent dit dat u een koppelbaar item hebt gemaakt. De kruising tussen het link-aas en het koppelbare activum is uw favoriete plek om uw prospects om te zetten in klanten.

Het kan een blogpost zijn, een virale podcast, een infographic of een nuttig e-boek. Uiteindelijk wilt u dat mensen uw site met dezelfde autoriteit bekijken en deze ook met een sociale bladwijzer willen coderen.

Hoe educatieve backlinks te krijgen: links van hoge kwaliteit maken het verschil. Een fter lanceerde Google Panda, Penguin en Hummingbird-algoritme updates , kwaliteit werd de bepalende factor van een link, in plaats van kwantiteit.

Het is niet langer een kwestie van hoeveel links je moet rangschikken . De uitdaging waarmee de meeste SEO’s en site-eigenaren worden geconfronteerd, is het verkrijgen van deze kwaliteitslinks (bijv. .edu-links). Dit is waar hoge kwaliteit, gemakkelijk te gebruiken, link building software het leven net een beetje makkelijker maakt.

De overgrote meerderheid van educatieve sites van topuniversiteiten en hogescholen accepteren geen gastpost. Degenen die wel gastartikelen accepteren, zijn strenger dan je je kunt voorstellen. Je kunt niet zomaar een post schrijven die je wilt en ze laten publiceren.

Houd er ook rekening mee dat gastblogger- of inbrengcontent mogelijk beschikbaar is via verschillende domeinnamen, zoals gesyndiceerd. Controleer koppelingen om er zeker van te zijn dat het geen dubbele inhoud is die u gebruikt en maak een sociale bladwijzer met.

Dus, bloggen door gasten is misschien niet de beste of meest effectieve manier om .edu-links te krijgen. Maar er zijn ook andere manieren om te werken.

U kunt geavanceerde zoekmodifiers gebruiken om onderwijssites in Google te vinden . Uw doel is om uw resultaten te verfijnen tot educatieve resultatenpagina’s. Sommige van de zoekstrings die u kunt gebruiken zijn:

een). site: .edu – toont uw zoekresultaten alleen met educatieve resultaten

b). site: .edu “blog” – geeft alleen zoekresultaten voor educatieve blogs

c). site: .edu “forums” – als u wilt deelnemen aan een educatief discussiebord

d). site: .edu “comments” – voor educatieve blogs met commentaarsecties

e). site: .edu “aanmelden / account maken” – retourneert .edu blog-extensies waarmee u zich kunt aanmelden als gebruiker voor opmerkingen of andere soorten deelname

f). site: .edu inurl: blog “seo” – voor educatieve blogs die SEO begrijpen en geïnteresseerd zijn in meer informatie over zoekmachines

Laten we een van de zoekstrings proberen:

Zoals je ziet, bevat het zoekresultaat alleen educatieve sites. Maar het zou moeilijk zijn om links van die sites te krijgen. Het is veel gemakkelijker om een ​​link te krijgen van een blog dan een statische webpagina. Dit is de aard van bijna elke linkbuilding-campagne.

Laten we dus onze zoekactie eens nader bekijken om ons op blogs te concentreren:

Deze resultaten zijn meer specifiek voor educatieve blogs met betrekking tot marketing. Als uw site gerelateerd is aan verkoop of marketing, zijn die educatieve blogs uw doelwit.

Broken Link Building is de gemakkelijkste manier om uw links van educatieve portals te krijgen. Het enige wat u hoeft te doen is dode links op deze blogs vinden en betere inhoud voorstellen, uw eigen, om deze te vervangen.

Broken Link Building werkt. Bijvoorbeeld, Michael Chibuzor, oprichter van contentmarketingup.com , gegenereerd 27 links van Edu-domeinen in 90 dagen.

Brian Dean heeft les gegeven in het bouwen van gebroken links en zijn studenten zien geweldige resultaten. Onlangs ging een van zijn studenten, Emil Shour, op zoek naar zijn meest winstgevende zoekmachine-trefwoord.

Hij maakte gebruik van de wolkenkrabbertechniek en creëerde een diepgaand, lang formulierartikel in de wellness-niche van de werknemer, getiteld “121 Employee Wellness Program Ideas for Your Office.”

Richard onderzocht brancheblogs die relevant zijn voor het personeelsbeheer, vond gebroken links en stuurde outreach-e-mails naar hen allemaal.

Door dit te doen, kon Richard zijn post naar een nummer # 1 rangschikking en genereerde $ 100.000 aan inkomsten. Richard verhoogde ook zijn organische verkeer met 348% in slechts 7 dagen .

Dus hoe vind je dode links op educatieve blogs die je kunt gebruiken om inkomende links te krijgen?

Het is makkelijker gezegd dan gedaan, maar het is niet onmogelijk. Hier zijn de stap-voor-stap instructies:

ik). Eerste stap: ga naar Google en zoek naar educatieve bronpagina’s. Deze pagina’s bevatten lijsten met links naar externe sites en inhoud.

Laten we deze keer educatieve bronnen zoeken voor kleine bedrijven.

De zoekreeks die ik heb gebruikt is “site: edu” resources “+ blogs + kleine bedrijven

En hier is het screenshot van de resultaten:

U ziet dat de zoekresultaten alleen relevant zijn voor kleine bedrijven. Dit maakt ze levensvatbaar.

ii). Tweede stap: kies een van de bronnen en klik erop. Dit is de pagina met alle bronnen:

Sommige van de uitgaande links op deze pagina zijn mogelijk dood, maar u kunt niet zeggen dat alleen al het zoeken en klikken op elk van hen één voor één veel tijd in beslag neemt.

Gebruik in plaats daarvan een hulpprogramma dat is bedoeld voor het controleren van dode links …

iii). Derde stap: ga naar deadlinkchecker.com . Kopieer het adres van de bronpagina zoals deze in de browser wordt weergegeven.

Plak vervolgens het siteadres in de zoekbalk en klik op de knop “Controleren”:

Van de 142 uitgaande links geanalyseerd door de tool voor het verwijderen van dode links, zijn er 8 dood. Dat zijn de links die een van deze foutmeldingen retourneren: 404 niet gevonden, 400 slecht verzoek, -1 niet gevonden, etc.

Maak vervolgens je inhoud klaar. Houd er rekening mee dat, aangezien u zich zorgen maakt over kleine bedrijven, uw inhoud relevant moet zijn voor dat onderwerp . Anders is het misschien moeilijk om de blog-editor of -beheerder ervan te overtuigen de dode link voor uw pagina te verwisselen. Onderzoek op zoekterm helpt hier om ervoor te zorgen dat het relevant is in het hedendaagse rijk van zoekmachines.

iv). Stap vier: stuur een gepersonaliseerde outreach-e-mail . Ik heb verschillende outreach-e-mails ontvangen die duidelijk een standaardletter zijn. Soms ging precies dezelfde e-mail die ik ontving naar 10 of meer andere bloggers.

Doe dat niet. Personaliseer in plaats daarvan uw e-mailonderwerpregels wanneer u contact opneemt met educatieve blogs. Dit is de sleutel tot een betere e-mail open tarieven .

Vaak zijn deze mensen academici en elke kleine fout of een schijn van bedrog zal ertoe leiden dat je e-mail wordt verwijderd zonder te worden gelezen.

“Personaliseren” betekent dat je het een persoonlijk tintje geeft. Als u de naam kent van de persoon naar wie u schrijft, adresseer ze dan op voornaam.

Niet iedereen begrijpt hoe je overtuigende e-mails moet schrijven naar site-eigenaren en bloggers. Als je dat bent, maak je geen zorgen. Gebruik gewoon de e-mailsjablonen hieronder en voeg de naam van de persoon toe, als u het weet.

Houd bij het gebruik van een e-mailsjabloon de volgende dingen in gedachten:

Schrijf onderwerpregels in kleine letters – ik doe dit de hele tijd omdat ik wil dat de e-mail toevallig lijkt alsof deze van een vriend is en niet van een robot.
Wees creatief – e-mails die saai zijn en geen emotionele aantrekkingskracht hebben zullen niet worden geopend of beantwoord.
Personaliseren – u moet de naam van de persoon en de naam van de website opnemen in de e-mail zodat deze niet spammer wordt.
Hier is een e- mailsjabloon met verbroken link die u kunt modelleren:

Als je geen dode links hebt gevonden op je getargete pagina met educatieve bronnen, geef niet op. In plaats van een e-mail met een verbroken koppeling te verzenden, kunt u eenvoudig een e-mail verzenden met een standaardlinkverzoek.

Als het opbouwen van een gebroken link een hoop werk lijkt, of te moeilijk om aan te pakken, zijn er andere tactieken die ik persoonlijk heb gebruikt om .edu authority links te krijgen:

Blog reacties
Maak een casestudy die relevant is voor het onderwerp
Blogger-erkenning
Gebruikmaken van alumni nieuws
Lokale bronpagina’s
Universitaire kortingen
Een gedeelte van een site verbeteren
Zoals u kunt zien, kan het bouwen van software helpen, maar is dit niet noodzakelijk.

U kunt leren hoe u al deze link verdienende tactieken toepast in hoofdstuk 5 van de Advanced Guide To Link Building .

4. Linking Out in plaats van Link Building naar Rank in Google ( bron )
Deze handige bron laat zien waarom uitlenen een strategie is en geen tactiek – omdat je bij het bouwen van kwaliteits-ankertekst-uitdrukkingen naar outsiie-sites, ook deze voordelen krijgt:

Verbeterd bewustzijn voor uw site en merk
Kansen voor andere sites om terug te linken naar uw pagina
Zoekmachinebewustzijn dat u een tijdige en nuttige bron hebt
Meer nuttige informatie voor uw lezers
Enzovoort…

Het ontwikkelen van een linkbuildingstrategie is geen cakewalk. Heck, zelfs SEO-experts falen soms bij een linkbuilding-campagne.

Linkbouwsoftware en -hulpmiddelen helpen, maar je moet alles nog steeds opsplitsen.

Uitgaande links of links die verwijzen naar externe webpagina’s vanaf uw eigen site kunnen van invloed zijn op uw blogautoriteit. M ake ervoor dat de pagina’s van uw links verwijzen naar zijn relevant, nuttig en hebben een goede reputatie met Google. De kern van effectieve linkbuilding-campagne is het concept van geven.

Met andere woorden, u linkt graag naar andere sites, pagina’s en casestudy’s.

” Linken in plaats van linkbuilding naar rang in Google ” is een nuttige bron die niet het traditionele advies volgt. In plaats daarvan profiteert het van het principe van wederkerigheid .

Volgens Wikipedia is “wederkerigheid een sociale regel die zegt dat we in natura moeten terugbetalen wat een andere persoon ons heeft gegeven. Dat wil zeggen, mensen geven de soort behandeling terug die ze van u hebben ontvangen. ‘

Als u bijvoorbeeld een handleiding voor SEO schrijft, moet u een link plaatsen naar instanties die al eerder het onderwerp hebben behandeld. Zoveel als u kunt koppelen aan pagina’s met een hoge paginabevoegdheid – dit heeft een dramatische impact op uw zoekprestaties en online zichtbaarheid. Gebruik indien mogelijk eenvoudige zoektermuitdrukkingen voor ankertekst.

Wederkerigheid is een van de meest essentiële principes van Cialdini’s 6 overtuigingskracht . Wij mensen zijn in principe hard bedraad om onze schulden terug te betalen, diegenen te helpen die ons een helpende hand hebben geboden en in het algemeen anderen behandelen zoals ze ons hebben behandeld.

Ik heb het principe van wederkerigheid toegepast om QuickSprout te laten groeien tot meer dan 700.000 maandelijkse bezoekers en tienduizenden backlinks van hoge kwaliteit gegenereerd. Ik geef enorme waarde weg in mijn inhoud.

Wanneer ik een bericht schrijf, koppel ik overal 5 tot 20 externe webpagina’s die nuttige en relevante inhoud bevatten.

Ik beweer niet alles te weten – daarom neem ik ook de mening van andere deskundigen op mijn posten op. Het heeft me ook geholpen meer links te verdienen en de omzet sinds 2007 te verhogen.

Hier is een van mijn recente berichten op neilpatel.com. Ik heb me verbonden met meer dan 20 externe webpagina’s die extra informatie aan mijn lezers bieden.

Door te linken naar relevante pagina’s, krijgt u niet alleen redactionele links, maar verbetert u ook uw zoekrangschikking . Uit een onderzoek onder grote kranten op het web bleek dat degenen die linken de neiging hebben om beter te presteren dan anderen die dat niet doen op verschillende prestatiestatistieken.

Bekijk populaire sites zoals Digg, Reddit, Twitter & Tumblr – ze koppelen allemaal overdreven, en toch komen er nog steeds miljoenen bezoekers terug en opnieuw.

Als je bang bent dat het lenen je rangschikking schaadt, heb je daar dan een bewijs voor?

Ik blijf kijken, maar tot nu toe heb ik nog geen enkel bewijs gezien dat het koppelen van relevante en informatieve sites / pagina’s waar gebruikers baat bij hebben, echt schadelijk is voor mijn lange-termijn rankings en inkomsten.

5. Laaghangend fruit: Linkbuilding met schreeuwende kikker ( bron )
Voor een groot deel maakt waardevolle inhoud het een stuk eenvoudiger om webmasters te overtuigen om naar u te linken. Volgens MarketingSherpa, “beschouwt 53% van de bedrijven contentcreatie als de meest effectieve SEO-techniek.”

Er zijn veel mogelijkheden om uw site te laten groeien, als u alleen de gegevens van uw Google Webmasters Tools bestudeert en de links op uw site nauwkeurig opmerkt.

Het kan lastig lijken om de juiste links te krijgen, vooral als u niet genoeg inhoud produceert.

Maar als u de impact van die links op uw zoekresultaten bekijkt, investeert u in het maken en promoten van inhoud.

De oude manier om content te maken en te verwachten dat klanten gewoon komen opdagen, is niet langer haalbaar. Je moet ongeveer 70% van je tijd en middelen spenderen aan promotie – dat is de nieuwe en betere manier .

” Low Hanging Fruit: Link Building with Screaming Frog ” is een diepgaande post die mogelijkheden onthult voor het verkrijgen van de juiste links met Screaming Frog , een premium SEO-tool voor linkterugwinning en linkanalyse.

Screaming Frog is van onschatbare waarde als link building software voor architectuuronderzoek. Je kunt het ook gebruiken om onder andere relaties te leggen met bloggers en verslaggevers.

De tool kan uw links analyseren en manieren tonen om meer SEO-zoektermwaarde door te geven aan uw webpagina’s.

Weten wanneer je je inspanningen om je link te bouwen te vergroten of te vertragen met die missie, is van cruciaal belang. Dit is de hele essentie van link velocity, die de snelheid meet waarmee andere sites naar u linken.

Er is geen regel over hoe snel u links naar uw site moet krijgen. SEO’s hebben verschillende meningen, maar Google heeft niet op de een of andere manier gereageerd.

De beste aanpak is om meer inhoud te maken en uw sitebevoegdheid te vergroten. Contentgroei kan uw link snelheidsproblemen oplossen.

Het maakt bijvoorbeeld niet uit hoeveel links Moz.com of HubSpot.com deze week genereren; Google beschouwt deze links niet als manipulatief, omdat beide sites over voldoende bevoegdheden en duizenden pagina’s beschikken.

6. Je linkterugwinning zuigt als Irene’s Dyson ( bron )
Linkterugvordering is de gemakkelijkste manier om redactionele links naar uw pagina’s te krijgen van verwijzende sites die uw merk noemden maar geen link naar u lieten zien.

Of u een B2B- of B2C-marketeer bent, er zijn drie bronnen van links die u moet terugvorderen:

ik). Merkvermeldingen: dit betekent aspecten van uw merk, zoals uw site, evenementen, cursussen, enz. Andere sites kunnen uw site vermelden, zonder er een link naar te maken. Merkvermeldingen zijn de toekomst van linkbuilding . Via linkterugwinning kunt u verzoeken om daadwerkelijke links toe te voegen aan vermeldingen die al bestaan.

ii). Productvermeldingen: verschillende sites, mediaportals en discussieborden kunnen uw product vermelden zonder te linken naar uw verkooppagina of startpagina.

Als je een geweldig product hebt, kan ik je bijna garanderen dat je vandaag 10 of meer niet-geclaimde links kunt terugvorderen. U hebt hiervoor geen software voor het opbouwen van links nodig. U kunt de zoekfunctie voor niet-gelinkte vermeldingen van Rank Tank gebruiken om deze productvermeldingen op internet te vinden.

iii). Personeel vermeldt: hoe zit het met uw team, uw naam, uw bijnaam of uw professionele titel?

Al deze bieden een nieuwe mogelijkheid om niet-gelinkte persoonlijke vermeldingen terug te vorderen en uw zoekranglijst te versterken op basis van uw bedrijf of van wie u de zoekterm bent. U wilt dat mensen uw site bekijken met de bevoegdheid om u te gebruiken als de sociale bladwijzer.

Als je social media wilt domineren en merkvermeldingen gemakkelijk wilt claimen door relaties op te bouwen met gebruikers van sociale media, site-eigenaren en bloggers, zal deze gids – ” Your Link Reclamation Sucks Like Irene’s Dyson ” – je helpen.

In een eerdere whiteboard- vrijdagvideo liet Ross Hudgens zien dat je links kunt terugvorderen van spelfouten van het merk, merkmonitoring en het verplaatsen van links naar het primaire domein, enz.

7. Ultieme gids voor Link Building ( bron )
Ongetwijfeld verbinden links het internet met elkaar. Links bestaan ​​omdat er websites, pagina’s en portals zijn die informatie met gebruikers moeten delen, relevante inhoud moeten rangschikken, de opschudding terzijde moeten schuiven en plagiaat of dubbele inhoud moeten voorkomen waar mogelijk. Dat is het werk van zoekmachines en elke SEO-tool moet in hun rijk spelen.

Wie links naar uw site bevat en hoe ze ernaar linken, zijn belangrijker voor Google dan vrijwel elke andere rankingfactor van Google . Gegevens uit Searchmetrics suggereren dat het aantal backlinks de op twee na belangrijkste factor is in de Britse rankingfactoren van Google.

In dit boek, Ultimate Guide To Link Building , laat Eric Ward je zien:

Hoe koppelingen te bouwen
Hoe autoriteit en geloofwaardigheid te krijgen voor uw website
Hoe u uw siteverkeer en ranglijst kunt vergroten
Ward geeft les met een goed begrip van linkprofielen, wat hen goed maakt en hoe de kwaliteit van links die naar uw site verwijzen te maximaliseren. Dit betekent dat u geen dure software voor het maken van links nodig heeft, maar misschien maakt u nog steeds gebruik van hulpmiddelen om u efficiënter te maken.

Ward gebruikt geïllustreerde casestudy’s, interviews met experts en nuttige bronnen in dit boek om zijn boodschap naar huis te sturen. Je zult merken dat backlinks echt leuk kunnen zijn, als je eenmaal de kunst van het netwerken met bloggers onder de knie hebt.

Met behulp van enkele van de geschetste whitehat-backlink-technieken bouwde Dom Wells, oprichter van Human Proof Designs, in 10 weken 59 kwaliteitslinks naar zijn nieuwe site.

En instroom heeft e-mailbereik gebruikt (een tactiek om contact te maken met site-eigenaren en hen te laten verwijzen en naar uw pagina te linken ) om 96 links te krijgen uit 43 domeinen .

8. Linkbuilding voor startups – Vind niet-gekoppelde merkvermeldingen op schaal ( bron )
De meeste startups verspillen tijd aan het proberen om de juiste koppelingen te krijgen wanneer er een veel meer toegankelijke mogelijkheid is, recht onder hun neus.

Meer links zullen uw zoekprestaties verbeteren, leads naar uw bedrijf vergroten en uw inkomsten verhogen. Als u geen links naar uw site krijgt, zullen uw zoekranglijsten, verkeer en leads lijden. Je startup mislukt .

Als u een startende ondernemer bent, zult u het met me eens zijn dat u met veel concurrentie te maken krijgt.

Volgens Club Z kan ongeveer 80% van de startups het verwachte rendement op de investering niet zien, vaak vanwege een gebrek aan planning en ervaring.

Voordat u gerichte bezoekers van Google kunt bereiken en kunt profiteren van uw site, moet u kwaliteitslinks naar uw pagina’s maken.

Gastbloggen is een haalbare en gratis manier om dat te doen. Als u bijdraagt ​​aan brancheblogs, kunt u uw snelheid van koppelingen versnellen door tegelijkertijd uw merkvermeldingen terug te eisen .

Ik zou bijvoorbeeld uw domeinnaam (bijv. Dodocase.com) kunnen citeren zonder er naar te linken. Voordat iemand die site kan bezoeken, moeten ze deze kopiëren en in hun browser plakken of ernaar zoeken via een zoekmachine.

Maar als de domeinnaam een ​​hyperlink bevat, wanneer iemand erop klikt, bezoeken ze de opstartsite.

Als u consequent nieuwe en nuttige inhoud heeft gemaakt en uw site via sociale media hebt gepromoot, lijdt het geen twijfel dat op andere sites uw merknaam wordt genoemd. Laat deze vermeldingen geen verspilling zijn; reclaim ze en word je eigen beste zoekterm.

En dat is precies wat u kunt leren van ” Link Building for Startups – Find Unlinked Brand Mentions at Scale .”

9. Hoe koppelingen op bronnenpagina’s te krijgen ( bron )
Een van de meest effectieve methoden die ik gebruik om koppelingen te krijgen, is via bronnenpagina’s. Met deze tactiek kreeg Startup Company Lawyer een link op de bronnenpagina van Johnson Cornell University.

Hoewel contextuele links wenselijk en krachtig zijn, moet u nog steeds ankertekst diversifiëren. Als al uw links in de inhoud voorkomen, lijkt dit niet vanzelfsprekend.

Ik ben er vast van overtuigd dat er geen eenduidige benadering is om diversiteitsverhoudingen te koppelen.

Afhankelijk van de domeinautoriteit en paginabevoegdheid van verwijzende pagina’s en hun IP-diversiteit, kan Google deze factoren gebruiken om de waarde van uw links te meten en door te geven.

Verschillende niches vereisen verschillende benaderingen om koppelingen te krijgen . Het bouwen van koppelingen naar een nichesite (bijvoorbeeld een site die is gericht op een specifiek onderwerp of product) is een delicaat proces, omdat u zich bewust moet zijn van de koppelingssite – ervoor zorgen dat ze relevant zijn, ook al zijn ze relevant. ‘ ben niet te populair.

Maar voor een autoriteitssite maakt het niet uit waar u uw links vandaan haalt. Dit kan van een volledig niet-gerelateerde webpagina zijn, maar op voorwaarde dat uw site enige autoriteit heeft, zal Google dit waarschijnlijk niet als spam zien.

” Hoe koppelingen op hulpbronnenpagina’s te krijgen ” is een handige gids die u essentiële informatie geeft over hoe u de juiste links kunt vinden door gebruik te maken van bronpagina’s – pagina’s met veel gekoppelde bronnen (bijv. Blogs, boeken, kranten, bronnenwerken) , afbeeldingen).

Matthew Barby gebruikte de tactiek voor het koppelen van bronnen om mogelijkheden te vinden om links te maken voor de reisblog die hij met een groep vrienden, MeltedStories.com, had gemaakt.

Hij kreeg 15 nieuwe links van de sites die hij contacteerde, genereerde een behoorlijke hoeveelheid verkeer en groeide zijn blog.

Conclusie
De kern van elke linkbuilding-campagne is e-mailbereik . Of je nu betrokken bent bij gastbloggen, verbroken linkbuilding , sociale media-netwerken of blogsponsoring , je moet contact maken met mensen.